NOTTING HILL MAISONETTE No 1
This project involved the remodelling of the ground and first floors and a small rear addition at a Victorian townhouse in Notting Hill. The brief included opening-up the ground floor reception rooms so as to increase the illusion of space and light, and to fully benefit from the view of the landscaped communal garden beyond. The living room is located at the front and the kitchen/dining room at the rear. These rooms are connected via new central opening with pocket sliding doors, which aligns with the rear window. Having reviewed a number of first floor layouts, we soon realised that the new staircase would need to be located at one end of the living room. It would therefore need to be interesting and sculptural, and not overly dominant in the space.

By continuing to browse this site, I agree STEPHEN FLETCHER ARCHITECTS and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the STEPHEN FLETCHER ARCHITECTS's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.